Mai SKIN™-näringsoljorna kan avnjutas på flera olika sätt. Nedan kan du bekanta dig med fyra av våra favoriter.
1. Som dressing på maten
Eftersom Mai™ SKIN-produkterna innehåller vegetabiliska oljor lämpar sig produkterna utmärkt som salladsdressing eller med pasta. Vid maträtter som upphettas är det viktigt att tillsätta Mai™ SKIN efter upphettningen för att de näringsmässigt värdefulla fettsyrorna inte ska förstöras.
”Tidigare använde jag vanlig olivolja i salladen. Då jag fick hem Mai™ SKIN kom jag på att jag enkelt kan avnjuta den dagliga dosen av oljan som salladsdressing. Jag tycker att speciellt Mai™ SKIN Lemon med sin naturliga smak av citron passar bäst i sallader!” – Aurora
1. Med bröd
Prova Mai™ SKIN istället för smör på brödet.
”Jag älskar franskt bröd. Jag droppar Mai™ SKIN på en brödbit och strör över fingersalt. Mums!” – Anna-Liisa
3. I yoghurten
Då du blandar Mai™ SKIN med yoghurt är det svårt att känna smaken av den naturliga näringsoljan. Det går även bra att blanda Mai SKIN™-oljorna i morgongröten, kvarg eller i smoothies.
”Jag blandar Mai™ SKIN Sun som inte är smaksatt i min mango-yoghurt. Oljan ger yoghurten en pigg, orange färg.” – Saija
4. Som sådan
Mai™ SKIN-oljorna har en lätt och fräsch konsistens och i all sin enkelhet kan oljorna avnjutas som sådana direkt på sked.
”Jag blandar normalt min dagliga Mai™ SKIN Sun-dos i min kvarg varje morgon, men ibland då jag har bråttom glömmer jag oljan. Då avnjuter jag oljan direkt på sked.” – Jenni
Hur avnjuter du din dagliga dos Mai™ SKIN? Lämna gärna en kommentar!