Hästen Rachel med en annan häst i hagen
”Jag har provat Nutrolin® HORSE Sport-oljan till två hästar i mitt stall. Den ena är en unghäst, Toruk, som köptes in till stallet i somras från Frankrike. När han kom till stallet kunde man räkna varje revben på honom, och han var väldigt spetsig över ryggen. Toruk ville inte äta och kändes väldigt låg och tråkig i humöret. Jag kände att jag ville prova Sport-oljan på honom direkt.
 
Nu har det gått två månader och Toruk har gått från en blek liten grabb till en strålande ungdom. Hans päls är så blank och fin, han äter allt som landar i hans krubba och vi har snabbt kunnat höja träningen både ett och två steg. Han återhämtar sig snabbt efter alla jobb han gör. Jag är övertygad om att oljan har en STOR del i hans framgångar.” glädjer sig Annika Delinder som är professionell galopptränare.
Hästen Toruk
”Den andra hästen som fått Nutrolin® HORSE Sport är min ”profilhäst”, Rachel, i stallet. Hon har under två säsonger presterat i lopp efter lopp och hon har verkligen gjort bra reklam för stallet. I år har hon känts missnöjd och platt i träning, och de där extra resultaten har inte visat sig i loppen.
 
Jag började ge Rachel Sport-oljan och efter ett par veckor så började jag känna igen henne igen. Hon har blivit piggare, känns fräschare och hon är blank som en ål i pälsen. Direkt började resultaten komma i löpen igen! Jag är så himla nöjd med oljan, den har verkligen gjort underverk för mig!” summerar Annika.